Hola!

Que hagis arribat fins aquí és bo per mi, gràcies!
Per a qualsevol proposta, projecte, idea, consulta… endavant, si us plau, no dubtis a escriure’m, tota proposició serà ben rebuda. ☻☻☻
Si el que vols és saber alguna cosa sobre mi, aquí baix tens una mica d’info.

Aquí:

info@nadiasanmartin.com
Instagram >

Sobre mi

Sóc llicenciada en Belles Arts per la Universitat de Barcelona i he realitzat estudis de postgrau en gestió cultural i disseny gràfic. Paral·lelament, he anat aprenent, títols a banda, a animar en 2D i 3D.

He realitzat projectes com a grafista per a l’Ajuntament de Barcelona, CaixaForum, Educaixa, Televisión Española, l’Institut de Drets Humans de Catlunya, SOS Racisme, el Consell Nacional de la Cultura i de les Arts (CoNCA), etc., així com vídeos i webs per a diverses companyies teatrals. També he format part de l’equip d’art de diversos rodatges cinematogràfics i publicitaris, essent, sobretot, la construcció d’elements d’atrezzo el que més m’agrada d’aquest àmbit.

Sintetitzant, puc fer la imatge gràfica del teu projecte: des del disseny gràfic i web (Photoshop, Illustrator, InDesign, CMS), a la producció i animació audiovisual (Premiere, Final Cut, After Effects, Cinema 4D).

I mentre faig això, pinto. O més aviat utilitzo cola i guix per fer motllos que acaben per ser quadres. M’embruto, que m’encanta.