Hola!


Que hagis arribat fins aquí és bo per mi, gràcies!
Per a qualsevol proposta, projecte, idea, consulta… endavant, si us plau, no dubtis a escriure’m, tota proposició serà ben rebuda. ☻
Si el que vols és saber alguna cosa sobre mi, aquí baix tens una mica d’info.

Contacte


info [@] nadiasanmartin.com

Sobre mi


Vaig néixer l’any 1983 a Vilassar de Mar, tot i que vaig créixer a Argentona i fa més de deu anys que visc a Barcelona. Sóc llicenciada en Belles Arts per la Universitat de Barcelona i he realitzat estudis de postgrau en gestió cultural i disseny d’escenografies. Paral·lelament, he anat aprenent –títols a banda– a dissenyar, animar i programar.

Professionalment he realitzat projectes com a grafista per a l'Ajuntament de Barcelona, CaixaForum, Educaixa, Televisión Española, Areas, l’Institut de Drets Humans de Catlunya, SOS Racisme… així com vídeos i webs per a diferents universitats (Universitat de Barcelona, Universitat Autònoma de Barcelona, Universidad de Granada), pel Consell Nacional de la Cultura i de les Arts (CoNCA), per a diverses companyies teatrals i per a artistes varis. També he format part de l’equip d’art de diversos rodatges cinematogràfics i publicitaris, essent, sobretot, la construcció d’elements d’atrezzo el que més m’agrada d’aquest àmbit.

Sintetitzant, puc fer la imatge gràfica del teu projecte: des del disseny gràfic i web (Photoshop, Illustrator, InDesign, CMS), a la producció i animació audiovisual (Premiere, Final Cut, After Effects, Cinema 4D).

I mentre faig això, pinto. O més aviat utilitzo cola i guix per fer motllos que acaben per ser quadres. M’embruto, que m’encanta.